Endelig kan vi få legge ut en framgangsmåte for Sissel Andreassens buksedress til premature. Denne heldressen er sterkt ønsket og visstnok svært populær blant foreldrene til de små.

Den har den perfekte frontåpningen og passformen. Premature babyer er ofte litt smalere enn fullbårne babyer og trenger derfor ofte klær som er noe smalere i designet. Buksedressen er selvfølgelig i str 44.

Sissel har laget en framgangsmåte og «oppskriften» vil derfor være litt mangelfull når det kommer til detaljer som hvordan du strikker knappehull o.l. Utgangspunktet for framgangsmåten er at du kan strikke fra før, selv om buksedressen nok egentlig ikke er så vanskelig å strikke. Vær og OBS på at fremgangsmåten referer til vanlig rettstrikk, men på bildene er det andre masker som er brukt. Du kan faktisk velge og eksprimentere selv. Slå deg løs!

Du kan laste ned PDF-filen Her: