Da hopet det seg opp flere hentesett enn jeg kunne forestilt meg. 40 sett ligger det i pakka som blir sendt til uka, fine er de også!

Men om dere tar en titt på størrelsene her så vil jeg gjerne minne dere om at med størrelse prematur mener vi str. 44, både når det kommer til strikk og sydde klær. Det vil si på mønstre som er spesielt tilpasset premature, levende babyer. Disse babyene er ofte magre i forhold til kroppslengden fordi de ikke har fått tid til å legge på seg før fødselen. I tillegg trenger klærne gode og lette åpninger hvor armer og ben ikke må brekkes på plass. Jeg er fullstendig klar over at str 44 varierer i størrelse mellom Hallonsmula, Made by Runi og Dropsdesign. Men sammenlign gjerne heldresser og bodyer fra samme og forskjellige designere og vurder at rett størrelse er midt imellom. Dropsdesign har ofte, om du bruker rett garn og pinnestørrelse ganske korrekte størrelser.

Og etter at vi fikk lov til å publisere Sissel Andreassens oppskrift på «Sissels buksedress til prematur» har vi blitt ganske manko på sydde klær. Vi trenger bodyer, heldresser og bodyer + bukser, helst i litt nøytrale farger og mønstre. Bukser som kommer inn uten body til blir som oftest liggende veldig lenge, og vi har en del av dem. Selv om du får lov til å merke klærne med et symerke vil vi helst at du unngår vinyltrykk. Vinyltrykkene har en lei tendens til å bli mindre pene i vask.

Men nå, ta en titt på den store, fine flotte levering vi sender av sted nå i oktober!

<3 Tusen takk til dere alle! <3