Jeg startet Fra Veslas historikk med å fortelle om Facebookgruppa Prematurstrikk og andre hjertesaker som var oppstarten til det hele og så mye mer.

Høsten 2015 kom spørsmålet om sydde klær opp, det viste seg at det fantes en gruppe som het Prematurbarn: Sy til prematurbarna ved norske sykehus, gruppa var ganske uorganisert, men fantastiske Hanna Rönmark (Hallonsmuladesign)hadde delt mønstrene sine i gruppa, og gruppa var fullpakket av positive og ivrige syerskere. Gruppa hadde sitt forbilde i den svenske gruppa Prematurbarn: Kläder til barn på Neo (https://www.facebook.com/groups/prematurklader/?fref=ts) som hadde en forbilledlig organisering.

Med ett nå i vår ble jeg utifra det blå gjort til admin i gruppa, og jeg gjorde om navnet og lagde en prosjektliste hvor de forskjellige innleveringspunktene kunne skrive seg opp. Fra Vesla er fremdeles Fra Vesla som leverer til NFI-Ullevål. Men ønsker du å sy og er på Facebook kan et medlemsskap i gruppa Prematursøm være til hjelp.

Prematursøm
finner du her: https://www.facebook.com/groups/1567138383575152/?fref=ts

Prematursøm sitt bannerbilde lagde jeg etter et bilde av Vesla.