På grunn av koronaviruset blir det nok en stund til neste levering. Vi må være så påpasselige som vi kan!

Alt jeg har på lager ligger trygt nedpakket i plast og har vært der i noen uker allerede. Unntaket er det som har kommet inn de to siste ukene, det ligger og nedpakket, men jeg må snakke litt med avsendere.

Har du noe liggende klart, pakk det inn i plast og legg det på vent!

Det er lov å bruke hodet, sitter du i karantene, har vært utsatt for smitte eller faktisk er smittet strikker og syr man ikke til premature!

Og dere andre, vær forsiktige, vask hendene, ikke nys og host i strikketøyet eller stoffet, eller aller helst strikk og sy litt til noen andre mens det verste her gir seg, eller vi får høre nytt om hva som er greit eller ikke greit.

Når alt legger seg og vi er tilbake til normalen, så setter vi igang som før!

Publisert på Facebook 12.03.20

bty