Det er under en måned siden vi sendte forrige levering. Men første levering kom sent, og vi hadde nok til den neste leveringen bare dager etter at vi sendte forrige. Men nå er det svært lite både av strikka og sydde klær igjen. Det vi trenger mest av er nok som alltid sydde bodyer og jakker, gjerne ensfargede eller i nøytrale farger og trykk.

Men, se hvor mye fint vi har levert denne runda, nok en gang! Det ble noen ekstra plagg til hvert sett denne gangen, disse ekstra plaggene har ligget lenge og vært vanskelige å matche, det har særlig vært mye bukser. Siden det er ekstra tøft å være på NFI under pandemien valgte vi å sende med disse ekstra buksene selv om det tømte lageret vårt. Vi valgte også å ikke ta bilde av dem sammen med settene da det er settene vi ønsker å ha fokus på.

<3 Tusen takk for all hjel, nok en gang! <3