Det er rart med det, når en ber om hjelp så får en det som oftest, jeg trodde bare ikke det skulle gå så fort. Fantastisk!

Jeg opplever oftere og oftere at lageret er helt tomt etter en sending, og likedan var det for litt over en måned siden da levering nr. 2 for dette året ble sendt av sted. Jeg la ut om hvor tomt det var, tigget og bar meg, og da strømmet det inn sydde klær for flere leveringer og nok strikk til å få sendt av sted en ny levering allerede nå. Jeg har aldri opplevd makan!

Men greia er, nå er vi tomme for strikk igjen, og det ville vært så gøy om vi klarte å levere like mye i år som vi fikk til før pandemien: 120 hentesett per år. Målet i år blir derfor 60 sett til før jul, altså tre leveringer. (For at vi skal få til det må vi ha klærne i hende i god tid før 1. desember.) Klarer vi det?

Det vil si at akkurat nå har vi OK med sydde klær liggende, selv om vi likevel trenger mer. Strikkede klær er det derimot helt tomt for, igjen (unntatt sokker). Strikkede klær trengs i følgende prioritert rekkefølge: Jakker, luer, bukser og sokker (heldresser er selvfølgelig og velkomne). Vi trenger kun klær i str. 44 (prematur). Så har du lyst har du lov!

Jeg legger ved lenker til noen strikkeoppskrifter her:

Jakker:

https://www.garnstudio.com/pattern.php?id=6593&cid=1

https://www.garnstudio.com/pattern.php?id=8505&cid=1

Bukser:

https://www.garnstudio.com/pattern.php?id=6608&cid=1

Lue og sokker:

https://www.fravesla.com/…/veslas-lille-kyse-og-labber-11/

Prematursøk på Garnstudio:

https://www.garnstudio.com/search.php?action=search…

Tusen takk til alle som har hjulpet med å av sted levering nr 3 i år! Tusen takk til dere alle for at dere vil hjelpe de minste små på Ullevål til en litt bedre start på veien!